Over ons

Admar de bruin

In 2015 kwam ik niets vermoedend in aanraking met ‘puer’ thee. Ik had gelezen dat deze thee me zou helpen bij het afvallen en zo ging ik de thee dagelijks drinken. Gewoon uit een thermos. Maar hoe vaker ik de thee dronk, hoe meer ik het ging missen als ik een dag oversloeg. Zo kwam het dat ik me begon te verdiepen in de cultuur achter deze thee en in aanraking kwam met theeceremonies. Voordat ik het wist begon mijn ‘life of tea’, een leven waarin thee centraal staat.

 

Thee brengt me iedere dag weer terug bij mezelf. In een theeceremonie voel ik wat er leeft in mijn hart. Wat er écht belangrijk voor me is, waar mijn prioriteiten liggen, welke emoties ik nog niet doorvoeld heb. Thee brengt alles boven water en helpt me mezelf te zijn. Weggedrukt verdriet krijgt een plek, dankbaarheid wordt uitvergroot, vraagstukken worden ineens helder. Thee laat me mijn authentieke zelf zijn.

 

In mijn theeceremonies laat ik je de helende en liefdevolle energie van thee ervaren. Gedurende de ceremonie zijn we stil en serveer ik meerdere kommen ceremoniële thee. In de stilte kun je heerlijk met jezelf zijn terwijl thee je helpt om je hart te openen en te voelen. Wat leeft er in je? Wat mag er gevoeld en gezien worden om nóg dieper jezelf te zijn? Thee helpt het je te ontdekken.

 

In 2020 opende ik mijn online theewinkel Leaves With Hugs. Daar vind je prachtige ceremoniële thee, zodat je de energie van thee vaker kunt uitnodigen in je dagelijks leven. Neem een momentje voor jezelf en drink je thee in stilte, dat is al genoeg om de helende energie van thee haar werk te laten doen. Genoeg om even bij jezelf te komen in de hectiek van alledag.

 

Ik ontmoet je graag tijdens een theeceremonie. Om samen met thee stil te zijn, het leven te doorvoelen en terug bij onszelf te komen.

 

Theeceremonialist
& Inner Medicine Mentor

Eind 2020 kwam ik op Instagram een event tegen voor een virtuele theeceremonie. Ik schreef me in en ervaarde voor het eerst de diepe, liefdevolle energie van de plant die zoveel mensen dagelijks drinken. Ik ging op onderzoek uit en leerde de beginselen van de theeceremonie, waarop een oneindig pad van verdieping begon. 

 

Het jaar daarvoor had ik een cursus gevolgd bij iemand over het faciliteren van truffelceremonies, een pad dat me toen heel erg riep. Maar het was niet voor mij. Thee liet me zien hoe krachtige een simpele ceremonie kan zijn. Zonder poespas. Juist met integriteit en stilte. Transformerend was het.

 

Sindsdien zit ik elke ochtend alleen of met Admar in een theeceremonie. Ik verbind met mijn innerlijke stem, voel mijn diepste kern en hierinner me: oh ja, dít is waar het over gaat. Thee heeft mij veel heling gebracht, bij haar kwam ik thuis. En nog elke dag.

 

Door mijn eigen beoefening, verdieping in het Zen Boeddhisme en de kruidengeneeskunde, cursussen en theereizen naar Spanje, Taiwan en China, blijft mijn theepad zicht ontvouwen. Ik hou ervan om op retraites thee te serveren of samen prachtige retraites neer te zetten waarin thee het plantmedicijn van heling is.

 

Naast theeceremonies, begeleid ik bewust onderneemsters om hun bedrijf te groeien vanuit zachtheid en innerlijke rust. Neem daarvoor een kijk bij Remember The Light.

Een theeceremonie bijwonen?

Navigatie

Wat is een theeceremonie?

Over ons

De mogelijkheden

Contact

Algemene voorwaarden

Privacy policy

Contact

@2023 – Theeceremonies.nl