Theeceremonie bijwonen

De mogelijkheden

Wij organiseren theeceremonies op locatie, voor jouw retraite, individueel en in groepen. Daarnaast ben je twee keer per maand welkom bij onze open theeceremonie in Utrecht. 

 

charelle-thee1

Theeceremonie in Utrecht

Helemaal open een keer een theeceremonie bijwonen? Omdat je er zin in hebt en wel een rustmomentje in de week kunt gebruiken? Minimaal 2x per maand organiseren wij een theeceremonie in Utrecht. Dit is meestal bij City Retreat Center Awarenest in de Zeeheldenbuurt, soms in onze theekamer in Tuindorp. De kaartverkoop loopt altijd via  Hipsy, daar zie je ook onze agenda.

charelle-verstilling

Theeceremonie voor jouw retreat

Een eenmalige of dagelijkse theeceremonie is een prachtige aanvulling voor jouw retreat. Of je retreat nou gaat over het vinden van je passie, dichterbij jezelf komen, je feminine kanten omarmen of iets anders, thee helpt je door je proces.

 

De zachte, liefdevolle energie van thee werkt kalmerend en grondend. Je voelt je veilig, thuis in jezelf en weet dat je ook deze dag van het retreat volledig aankan.

 

Zeker op retreats die veel vragen, kan thee de (dagelijkse) integratie bieden die nodig is. Thee kan geserveerd worden om te gronden en de ruimte te creëren voor de rest van de dag. Na de thee kan er een deelronde plaatsvinden, waarin iedereen kan delen waar hij of zij doorheen gaat. Als sharing circles onderdeel zijn van het retraite, kunnen deze direct na de thee plaatsvinden.

 

Charelle is met liefde een ochtend, middag, avond of hele week aanwezig op de locatie. Neem contact op voor informatie over theeceremonies op jouw retraite.

tea-for-me

Theeceremonie voor een groep

Wil je een theeceremonie boeken voor een besloten groep? Voor een verjaardag, een afscheidsfeestje of iets anders? Dat kan!

 

Een theeceremonie is een prachtig cadeau aan jezelf: rust, stilte en je innerlijke guidance horen. Maar het is ook enorm fijn om deze magie van de theeceremonie te delen met anderen.

 

Theeceremonie voor 3 – 6 personen: € 200 excl. btw.

 

De ceremonie duurt ongeveer 1,5 à 2 uur.

 

Wil je een theeceremonie voor meer dan 6 mensen? Neem dan even contact op.

charelle-strategie-sleutel

Individuele theeceremonie

Voel je dat dit iets is wat je wilt ervaren? Dat je dieper wilt verbinden met thee en ontdekken wat dit zachte plantmedicijn voor je kan doen?

 

Dan biedt Charelle individuele theeceremonies aan tijdens haar retraite van één dag: REVELATIONS.

 

Toch liever eerst in een groep proberen? Kom dan langs bij één van onze open theeceremonies in Utrecht.

Wat zeggen anderen?

5/5
“Ik vond het onwijs spannend, maar wow wat was dat fijn! Ik denk dat een vriendin van mij dit wel wil ontvangen voor haar verjaardag!”
Karin
5/5
“Ik geniet zó van Admar's theeceremonies! Iedere keer zit ik erna weer vol inspiratie voor mijn bedrijf Awarenest!"
Gitte

Een theeceremonie bijwonen?

Navigatie

Wat is een theeceremonie?

Over ons

De mogelijkheden

Contact

Algemene voorwaarden

Privacy policy

Contact

@2023 – Theeceremonies.nl